Top
STIEF m/v stopt na 4 nummers - STIEF m/v
fade
4694
post-template-default,single,single-post,postid-4694,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

STIEF m/v stopt na 4 nummers

Vanuit mijn rol als stiefmoeder en ondernemer ben ik ruim een jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van STIEF m/v. Uiteindelijk is het gelukt om STIEF m/v vanaf januari van dit jaar elk kwartaal uit te geven. Inmiddels hebben we een hele jaargang gemaakt. Ik ben ontzettend trots op de 4 mooie magazines die er nu zijn.

 

Helaas kost het maken van zo’n mooi magazine erg veel geld en zijn de kosten vooralsnog veel hoger dan de opbrengsten. Als zelfstandig ondernemer (éénpitter) ben ik niet meer in staat deze kosten te dragen. Uiteraard heb ik uitgebreid gekeken naar andere mogelijkheden en samenwerkingen, maar helaas heb ik geen passende oplossing gevonden.

 

Natuurlijk vind ik dit ongelooflijk jammer. Niet voor mezelf, maar vooral voor jullie! Ik heb het magazine met veel plezier en passie gemaakt voor alle stiefouders (en iedereen die met stiefouders te maken heeft). Het spijt me ontzettend dat ik jullie teleur moet stellen.

 

Er is ook goed nieuws!
•  Er is in de pers steeds meer aandacht voor samengestelde gezinnen! Ook dat was een doel van STIEF m/v.
•  Ik laat jullie natuurlijk niet in de steek en zal in de toekomst zeker kijken hoe ik jullie toch wat moois kan bieden. Ik zal je hierover informeren via social media, dus hou Facebook en Instagram in de gaten.
•  Alle edities van STIEF m/v zijn voorlopig nog verkrijgbaar via de webshop.

 

Stuur me gerust een bericht via het contactformulier als je nog vragen en/of opmerkingen hebt.

 

Groetjes,
Jojanneke

 

P.S. Alle abonnees zijn geïnformeerd. Geen mail gekregen? Controleer je SPAM-box of stuur een mail naar abonnement@stiefmv.nl

Volg STIEF m/v via instagram